Wieselgrensplatsen

Med endast någon minuts gångavstånd, från våra fastigheter med adress Smörbollsgatan 1 och Kabbeleksgatan 3, finns Wiselgrensplatsen köpcentrum. Dessa fastigheter ligger också nära det stora köpcentret Backaplan. Närheten till buss och spårvagn gör det även bekvämt att ta sig till centrala Göteborg med färdväg på ca 10 minuter.
I de bägge fastigheterna har vi 48 st lägenheter i storlekarna 1-3 rok.

smorbollsgatan1_liten kabbeleksgatan3_liten
Smörbollsgatan 1
(Hitta hit)
Kabbeleksgatan 3
(Hitta hit)

Mötesplatsen

Vid Mötesplatsen har vi två fastigheter med adress Sockenvägen 2 och Tubogatan 10. Hållplatsen heter Rambergsvallen och är nästa hållplats efter Wieselgrensplatsen. I området är det bl a nära till Rambergsvallen, Lundbybadet och Flunsåsparken.
I de bägge fastigheterna har vi 42 st lägenheter i storlekarna 1-3 rok.

tubogatan_10_liten sockenvagen_2_liten
Tubogatan 10
(Hitta hit)
Sockenvägen 2
(Hitta hit)

Lindholmen

Lindholmen har blivit ett populärt område de senaste åren med sitt kulturhistoriska arv och närhet till skolor och älven. Från Lindholmen kan man snabbt ta sig till centrala stan via buss eller varför inte ta Älvsnabben över kanalen.
I våra fastigheter med adress Lindholmsvägen 1-3, Verkmästaregatan 22 och 5 har vi 82 st lägenheter för uthyrning i storlekarna 1-3 rok.

lindholmsvagen_liten verkmastaregatan_22 verkmastaregatan_5_liten
Lindholmsvägen 1-3-5
(Hitta hit)
Verkmästaregatan 22
(Hitta hit)
Verkmästaregatan 5
(Hitta hit)

Gamlestan

Fastigheten ligger endast med några minuters gångväg från Gamlestadstorget, med närhet till livsmedelsaffär, apotek, buss och spårvagn. Med en färdväg på bara 8 minuter är man framme vid Brunnsparken. Gamlestan utvecklas mycket och inom fem år kommer det finnas ett stort shoppingutbud samt resecentrum här. Naturen ligger också om hörnet och har en av stadens fina, men lite mindre exploaterade utsiktsplatser.
I fastigheten finns 18 lägenheter om 2 rum och kök.

ryttaregatan_6_liten
Ryttaregatan 6
(Hitta hit)

Kyrkbyn

Med bara någon minuts gångavstånd från våra lägenheter i Kyrkbyn finns Eriksbergs Köpcentrum. Kyrkbyn är ett lugnt område och med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till stan.
I området har vi 59 st lägenheter för uthyrning, på Stålhandskegatan 14 och 24 samt Norra Säterigatan 30.

stalhandskegatan_24_liten stalhandskegatan_14_liten norra_saterigatan_30_liten
Stålhandskegatan 24
(Hitta hit)
Stålhandskegatan 14
(Hitta hit)
Norra Säterigatan 30
(Hitta hit)

 

Comments are closed.